Marketplace Menu
  • Nieuw in de shop
  • Promoties
  • Bestsellers
  • Shop per merk
  • Neem contact

Stunt2Print, topkwaliteit aan bodemprijzen dat U zo voordelig mogelijk kan printen!

Stunt2Print of Stunt to Print: staat voor samengestelde pakketten, per individuele printer, van inktpatronen en/of toners welke zorgvuldig zijn gekozen zodat er een zeer substantiële korting kan worden toegepast.
Het is echter onmogelijk om dit voor alle types van printers te doen, maar voor de meest courante merken en de meest courante printers zijn we voor jullie aan de slag gegaan.

Stunt2Print -- Inktpatronen       Stunt2Print -- Laser / Toner

Met de regelmaat van een klok zullen er nieuwe pakketten worden toegevoegd aan het beschikbare gamma. Zit uw printer er nu niet tussen kijk dan binnenkort opnieuw, het is zeker in uw voordeel.

Wij stunten zodat U zo voordelig mogelijk kan printen!

Stuntdeals zijn aanbiedingen inktpatronen of toners die voor echte bodemprijzen worden verkocht in onze webshops.
Meestal zijn dergelijke deals tijdelijk of/of beperkt in voorraad, echter niet bij inktbestellen.be want bij ons gaat het over een permanente prijsverlaging van de multipacks.

Deze producten hebben we groot ingekocht en zijn snel leverbaar met hoge kortingen! Waar wacht u nog op, beter wordt het niet meer.

Een van de voordelen van stuntdeals is dat je producten of diensten kunt kopen voor een veel lagere prijs dan normaal. Je kunt bijvoorbeeld tot wel 39% korting krijgen op inktpatronen of toners die per individuele printer in pakketvorm worden aangeboden.
Nog een voordeel is dat je hier unieke, exclusieve inktpatronen / toners producten terugvindt die niet overal verkrijgbaar zijn.

Een klein ongemak van stuntdeals is dat je voor uw kleurenprinter na verloop van tijd misschien over voldoende kleuren zal beschikken en dan enkel nog zwart nodig hebt. Ook daar wordt voor gezorgd want we zullen voor dezelfde types ook pakketten, exclusief zwart aanbieden tegen stuntprijzen.

Stunt2Print -- Inktpatronen       Stunt2Print -- Laser / Toner