Marketplace Menu
  • Nieuw in de shop
  • Promoties
  • Bestsellers
  • Shop per merk
  • Neem contact

Waarborgregeling

Kantoorbestellen.be doet er alles aan om u een onberispelijke levering te bezorgen maar, heel zelden is Murphy dan toch eens van de partij en moeten we elkaar vinden voor een oplossing.

Kantoorbestellen.be heeft een garantieperiode van 30 dagen vanaf de levering.
1.Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

2.Om het winkelen bij Kantoorbestellen.be zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op.

3.Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

4.Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven via deze nieuwsbrief.

Wanneer u bij Kantoorbestellen.be een bestelling plaatst:
Bewaren wij steeds uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.